And avatar

and avatar

Taistelun aikana Vaatu irrotti Raavan Korran ruumiista. Sitten Unalaq tuhosi Raavan aiheuttaen samalla Avatarin kiertokulun tuhoutumisen. Jinoran avustuksella Korra onnistui vetämään uudelleensyntyneen Raavan ulos Vaatun sisältä. Sen jälkeen Korra käytti Unalaqin omaa hengenpuhdistustekniikkaa tuhotakseen Pimeän Avatarin. Korra ja Raava palasivat henkimaailmaan ja yhdistyivät käyttäen päättymäisillään olevan Harmonisen lähentymisen voimaa.

Vaikka Avatarin henki oli luotu uudestaan, Korran yhteys edellisiin Avatareihin oli lopullisesti poissa. Korra päätti jättää henkiportaalit auki ja julisti, ettei olisi enää silti maailmojen välillä, mutta tulisi aina käyttämään Raavan henkeä opastaakseen maailman kohti rauhaa. Avatarin kiertokulku perustuu neljään vuodenaikaan, ja samassa järjestyksessä myös Wan oppi kunkin alkuvoiman taitamisen: Kun Avatar kuolee, seuraava Avatar syntyy Avatarin kiertokulun mukaisesti seuraavaa alkuvoimaa edustavaan kansakuntaan.

Avatarin kiertokulku määrittää myös järjestyksen, missä jokaisen Avatarin on opiskeltava kunkin alkuvoiman käyttö. Avatar aloittaa siitä alkuvoimasta, jonka kansakuntaan hän syntyy. Esimerkiksi, jos Avatar syntyy Vesiheimoihin , hänen on opeteltava ensin vedentaitaminen, ja sitten järjestyksen mukaisesti maantaitaminen, tulentaitaminen ja lopulta tuulentaitaminen.

Avatar Aang yritti kuitenkin opetella toisena alkuvoimana tulta Jeong Jeongin opettamana, joka aluksi vastusti ideaa. Vaikka Aang oppi luomaan tulta, hän ei ollut henkisesti tarpeeksi kypsä hallitakseen sen, ja amiraali Zhaon hyökättyä Jeong Jeongin leiriin, Aang keskeytti opinnot. Hän jatkoi opintoja Zukon avustuksella, kun oli ensin opinnut hallitsemaan muut alkuvoimat oikeassa järjestyksessä.

Jokaiselle Avatarille tietyn alkuvoiman hallinta voi osoittautua vaikeaksi, koska sen hallintaan parhaiten sopiva luonne voi olla Avatarin oman kansakunnan vastakkainen. Avatar Rokulle tuotti vaikeuksia vedentaitaminen, ja Avatar Aangille maantaitaminen, koska tämä kykeni taisteluissa lähinnä puolustautumaan hyökkäämisen sijasta. Mutta Avatar Korra, huolimatta siitä, että oli Eteläisestä vesiheimosta , suosi kovasti tulentaitamisen käyttämistä ja koki hankaluuksia tuulentaitamisen opettelussa.

Avatar kykenee taitamaan samanaikaisesti useampaa alkuvoimaa kuin yhtä. Avatar Aang esitteli tämän kyvyn ensi kerran aavikolla, kun hän taitoi pilveä vedeksi Kataran vesileilin sisään lentäessään samalla tuulentaitamista käyttäen, ja toisen kerran Ba Sing Seissä käyttäessään maantaitamista eläintarhan jälleenrakentamiseen matkaten samalla tuulentaitamisella luodun ilmaskootterin avulla.

Avatarin kaikkein voimakkain kyky on Avatar-tila. Se syntyi, kun Wan yhdistyi pysyvästi Raavan kanssa koskettamalla vuoden eSk Harmonisen lähentymisen aikana henkiportaalien läpi virrannutta energiaa.

Se antaa Avatarille kyvyn kanavoida lävitseen kosmista energiaa sekä edellisten Avatarien tietoa, ja sitä kautta yliluonnollisen voiman sekä valmiuden käyttää erityisen voimakkaita taitamistekniikoita.

Avatar voi mennä Avatar-tilaan tiedostamattomasti joko käyttäen sitä puolustusmekanismina vaaratilanteissa, tai johtuen voimakkaista tunteista, kuten äärimmäisestä surusta. Ollessaan Avatar-tilassa Avatar ei ole tietoinen tekemisistään, mikä voi johtaa vakaviin vahinkoihin.

Avatar-tilan täysinoppineet voivat kuitenkin ohjata tekemisiään, sekä mennä ja poistua Avatar-tilasta tahtoessaan. Sinun on palattava alukseesi ennen kuin on myöhäistä! Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.

Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu. Lisää sisältöä — Defunct Defunct — tutustu muihin peleihin ja ladattavaan sisältöön! Kuvaus Sisältää 4 avataria pelistä Defunct. Defunct - Dust Racer Dynamic Theme. Defunct - Lost Woods Theme.

and avatar

And avatar -

Tuulenkulkijoiden joukkoon syntynyt uusi Avatar, Aangei halunnut ottaa vastuuta lopettaa sotaa eikä erota mentoristaan, munkki Gyatsosta. Ozai poltti Zukon kasvoja, eväsi hänen esikoisoikeutensa ja karkotti hänet kotimaastaan sanoen, että hän voisi palata vasta löydettyään ja vangittuaan sata vuotta sitten kadonneen Avatarin.

Sisältää teeman pelistä Defunct. Sisältää 1 dynaamista teemaa pelistä Defunct. Tämä paketti ei sisällä peliä. Defunct on indie-seikkailupeli, joka keskittyy flow'hun, nopeuteen ja kiinnostavaan maailmaan. Olet hajonnut robotti, joka putoaa suuresta rahtialuksesta ihmisten jälkeiselle maapallolle, jota asuttavat nyt robotit.

Sinun on palattava alukseesi ennen kuin on myöhäistä! Rokun kuoltua Sozin aloitti sodan muita kansoja vastaan. Tuulenkulkijoiden joukkoon syntynyt uusi Avatar, Aang , ei halunnut ottaa vastuuta lopettaa sotaa eikä erota mentoristaan, munkki Gyatsosta. Hän karkasi asuinpaikastaan Eteläisestä tuulitemppelistä lentobiisoninsa Appan kanssa. He joutuivat myrskyyn ja Aang jäädytti Avatar-tilassa itsensä ja Appan jään sisään noin sadaksi vuodeksi.

Sinä aikana Sozin surmasi maailman kaikki Tuulenkulkijat tehden Aangista kansansa viimeisen. Sinä aikana sota jatkui ja Sozinin jälkeen Tulen valtiaaksi nousi Azulon ja Azulonin jälkeen tämän toinen poika, Ozai, joka oli tällä hetkellä hallitseva Tulen valtias.

Katara, vuotias vedentaitaja Eteläisestä vesiheimosta sekä hänen vuotias veljensä, Sokka, löytävät Aangin ja Appan jään sisältä. Aang palaa kotiinsa huomatakseen sen tuhoutumisen ja ottaa toiseksi lemmikikseen viimeisen elävän lentolemurin, Momon. Aang lähtee Katara, Sokka, Appa ja Momo mukanaan kohti Pohjoista vesiheimoa, oppiakseen vedentaitamista.

Matkan aikana häntä jahtaa Ozain karkotettu poika, prinssi Zuko , ja tämän setä Iroh, Tulikansan entinen kenraali ja Ozain isoveli. Zukon lisäksi Aangia jahtaa myös komentaja Zhao, josta myöhemmin tuli amiraali. Matkan aikana Aang tapaa mm. Sukin johtamat Kyoshi-soturit, lapsuudenystävänsä Bumin, Jetin ja tämän Vapaustaistelijat, sekä Zhaon entisen opettajan, Jeong Jeongin. Puhuessaan Avatar Rokun hengen kanssa hän saa tietää, että hänen on kukistettava Tulen valtias Ozai ennen kesän päättymistä, koska sadan vuoden välein planeetan ohi kulkeva Sozinin komeetta tulee silloin takaisin ja antaa tulentaitajille väliaikaisesti suuremmat voimat.

Pohjoisessa vesiheimossa Aang ja Katara oppivat vedentaitamista mestari Pakkun opettamana ja Sokka rakastuu päällikön tyttäreen, Yueen, joka kantoi sisällään osaa Kuuhengen elinvoimasta.

Amiraali Zhaon johdolla Tulikansa tekee hyökkäyksen ja pyrkii tappamaan Kuuhengen ja Merihengen kuolevaiset muodot. Hän onnistuu surmaamaan Kuuhengen, mutta Yue uhraa itsensä elvyttääkseen tämän.

Aang yhdistää voimansa Merihengen kanssa ja tuhoaa Tulikansan laivaston, minkä jälkeen Merihenki kostaa Zhaolle tämän teot. Koska Zuko ja Iroh vastustivat Zhaon aikeita, Ozai julistaa heidät maanpettureiksi ja lähettää sadistisen ja lahjakkaan tyttärensä, Azulan, vangitsemaan heidät. Jätettyään Pohjoisen vesiheimon taakseen, Aang jatkaa vedentaitamisopintojaan Kataran avulla. Etsiessään maantaitajaopettajaa, hän tapaa Toph Beifongin, vuotiaan sokean maantaitajan, joka liittyy joukkoon.

Samaan aikaan Zuko ja Iroh aikovat aloittaa uuden elämän Maan valtakunnassa Tulikansan pakolaisina. Azula värvää avukseen heidän ja Avatarin metsästykseen lapsuudenystävänsä, Main ja Ty Leen. Aang ja hänen ystävänsä löytävät Wan Shi Tong -nimisen hengen vartioiman kirjaston ja saavat selville, että muutama viikko ennen Sozinin komeetan saapumista on auringonpimennys, jonka aikana tulentaitajat eivät voisi käyttää voimiaan, antaen Aangille mahdollisuuden voittaa Tulen valtiaan.

Mutta Appa joutuu hiekantaitajien vangiksi. Aang ystävineen lähtee kohti Maan valtakunnan pääkaupunkia, Ba Sing Seitä, kertomaan auringonpimennyksestä Maan valtiaalle. Myös vanhat tutut Vapaustaistelijat Jet, Haisu ja Pitkula lähtevät sinne aloittaakseen alusta ja muuttaakseen tapansa.

Koska Avatar on osittain henki, hänellä on luontainen side henkimaailmaan , ja siellä ollessaan Avatar on voimakkaimmillaan johtuen kaikkialla olevasta henkisestä energiasta.

Avatarin henki syntyi vuonna eSk, kun Wan, joka oli yksi leijonakonnalta tulentaitamiskyvyn saaneista henkilöistä, yhdistyi valon hengen, Raavan, kanssa kukistaakseen pimeyden hengen, Vaatun.

Wan oli saanut muilta leijonakonnilta kyvyn hallita tulen lisäksi ilmaa, vettä ja maata. Vain Raavan ollessa hänen ruumiissaan, hän kykeni käyttämään kaikki neljää elementtiä yhtä aikaa. Lopullisessa taistelussa Vaatua vastaan Wan käytti Harmonisen lähentymisen aikana toisiinsa kaareutuneiden henkiportaalien voimaa ja sitoi Raavan itseensä pysyvästi tehden itsestään Avatarin. Hän onnistui vangitsemaan Vaatun Ajan puun sisään.

Hän lähetti henget takaisin henkimaailmaan ja sulki henkiportaalit, ettei kukaan ihminen pääsisi vapauttamaan Vaatua. Wan otti myös tehtäväkseen toimia "maailmojen välisenä siltana" ja ylläpitää rauhaa eri kansakuntien ja henkien välillä. Vuosien kuluttua, kun Wan teki kuolemaa ja harmitteli, kuinka sotia ja väkivaltaa oli yhä olemassa, Raava vakuutti, että he olisivat yhdessä tämän kaikkien "elinaikojen ajan", ja siitä lähtien maailmaan syntyi aina uusi Avatar jatkamaan Wanin sekä muiden edeltäjiensä elämäntyötä.

Avatarin kiertokulku kesti kymmenen tuhatta vuotta, seuraavaan Harmoniseen lähentymiseen asti, kun Korra , nykyinen Avatar, taisteli setäänsä Unalaqia vastaan. Unalaq oli tyytymätön Avatarin tekoihin ja aikoi muuttaa maailmanjärjestystä yhdistymällä Vaatun kanssa ja tulemalla Pimeäksi Avatariksi.

Taistelun aikana Vaatu irrotti Raavan Korran ruumiista. Sitten Unalaq tuhosi Raavan aiheuttaen samalla Avatarin kiertokulun tuhoutumisen. Jinoran avustuksella Korra onnistui vetämään uudelleensyntyneen Raavan ulos Vaatun sisältä. Sen jälkeen Korra käytti Unalaqin omaa hengenpuhdistustekniikkaa tuhotakseen Pimeän Avatarin. Korra ja Raava palasivat henkimaailmaan ja yhdistyivät käyttäen päättymäisillään olevan Harmonisen lähentymisen voimaa.

Vaikka Avatarin henki oli luotu uudestaan, Korran yhteys edellisiin Avatareihin oli lopullisesti poissa.

Seuraava kirjoitus and avatar yksityiskohtia juonesta. Valtakautensa alkupuolella, Zukon täytyi voittaa suuria vaikeuksia ja ratkaista muutamia kriisejä, erityisesti rauhan palautusliikkeen [8] ja Uusi Ozai -yhdistyksen aiheuttamat häiriöt. Defunct - Lost Woods Theme. Avatar Aang yritti kuitenkin opetella toisena alkuvoimana tulta Jeong Jeongin opettamana, joka aluksi vastusti ideaa. Jälkeenpäin Tenzin tarjosi lohtua, kun Korra itki pelätessään Amonia. Avatar voi mennä Avatar-tilaan tiedostamattomasti joko käyttäen sitä puolustusmekanismina vaaratilanteissa, tai johtuen voimakkaista tunteista, kuten äärimmäisestä surusta. Seksiseuraa turku vammais porno myöhemmin Iroh antoi vuotiaan Zukon liittyä sotakokoukseen, jossa oli Ozai ja muutamia kenraaleja.

0 thoughts on “And avatar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *