Orkku net paljas peppu

Luennoitsija oli hiipinyt sivuportaita pitkin parin metrin päähän minusta ja osoitti vihainen ilme kasvoillaan auditorion ovea. Mitään sanomatta keräsin nopeasti tavarani ja lähdin könyämään ulos salista. Parin askeleen jälkeen pysähdyin hetkeksi ihmettelemään samalla rivillä istuneen tytön hämmentynyttä ilmettä. Tyttö tuijotti komeasti töröttävää etumustani ihmeissään. Yllätyksekseni en tuntenut tilannetta kiusalliseksi, vaan pikemminkin kiihottavaksi.

Tunne oli hieman samankaltainen kuin oli Minnan kanssa ollut hänen katsellessaan boksereitteni sisällä seisovaa kulliani. Auditorion ovi ei ollut ehtinyt sulkeutua perässäni, kun jo tiputin tavarani käytävän lattialle ja aloin kirjoittaa Minnalle vastausviestiä. Kysyin Minnalta, haluaisiko hän lähteä jo tänään ostamaan pienen anaalitapin kanssani ja kiitin samalla avartavasta viestistä.

Näin jo mielessäni, kuinka kohta veisin nuoren, järjettömän kauniin neitsyen syntisen pornokaupan leluhyllyjen väliin. En pystynyt enää hillitsemään itseäni, vaan säntäsin lähimpään WC: Vedin huohottaen housuni alas ja aloin hyväillä äärimmilleen paisunutta penistäni ehtimättä istumaan. Tunsin, kuinka orgasmi alkoi olla lähellä ja aloin kiihdyttää runkkaustahtiani. Samassa puhelimeni piippasi ja keskeytti touhuni. Minun oli tietysti heti katsottava, mitä Minna vastasi.

Äsken olin niin kiihottunu, et oisin varmasti saanu survottuu vaikka sun kyrvän mun kiimaseen pyllyreikään. Kullini alkoi ilman minkäänlaista fyysistä kosketusta syöstä spermaa WC-istuimen päälle ja koko ruumiini oli krampissa pari minuuttia.

Nyt ei ollut epäilystäkään, etteikö Minna yrittänyt saada minua harrastamaan seksiä hänen kanssaan. En todellakaan tiennyt, miten edelliskerran puuhiamme lain edessä tulkittaisiin, mutta oikeasta yhdynnästä olisi varmasti todella pahat seuraukset. Toisaalta olin täysin varma, ettei Minna kertoisi asiasta kenellekään, enkä minä takuulla satuttaisi häntä minkäänlaisissa seksileikeissä. Pääni meinasi räjähtää, kun ajattelin, mitä kaikkea voisimmekaan kokeilla ja miltä Minnan tiukka pieni kuuma pimppi tai peppureikä tuntuisi kiimaisen kullini ympärillä.

Kun taas ajattelin reilun vuoden mittaista odotusta koskematta Minnaan lainkaan, pääni taisi oikeasti räjähtää. Minnan viestistä oli kulunut kolme tuntia. Kello läheni kahta, enkä ollut vieläkään saanut päätäni selväksi. Haluni ja järkeni kävivät kiivasta kamppailua keskenään. Yritin kaikin tavoin selittää itselleni, kuinka puhdas ja viaton Minnan mieli oli, eikä hän varmasti osannut hahmottaa tilannetta suurempana kokonaisuutena.

Mutta vaikka kuinka yritin takoa järkeä päähäni, Minnan ja minun juttu tuntui niin kauniilta ja vilpittömältä, etten halunnut sen luisuvan käsistäni.

Pelottava tunne valtasi mieleni; olin korviani myöten ihastunut Minnaan, enkä toden totta ollut koskaan tuntenut näin vahvasti ketään ihmistä kohtaan. Kaikki, mitä tuleman piti, johtaisi minun sydämeni särkymiseen — ennemmin tai myöhemmin. Minna kysyi innokkaalla äänellä, missä tapaisimme. Olin jo Minnaa ja minua lähimpänä olevan seksikaupan luona ja jäin odottamaan ihanaa oppilastani. Kun näin Minnan ilmestyvän kadun toiseen päähän, unohdin kaikki murheeni oikeasta ja väärästä.

Elin vain siinä hetkessä, kun sain ihastella jumalaisen kauniin nuoren neidon astelevan minua kohti. Minna käveli reippaasti minua kohti iloisesti hymyillen. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa laskeutuivat tutun vihreän pannan ohjaamana niskan taakse. Koko tyttö hehkui naapurintyttömäistä kauneutta ja puhtautta. Minä katselin onnellisena tuota täydellistä enkeliä; ja tiesin olevani rakastunut.

Oot sä oottanu tääl koko päivän? Mä menin vähä hämilleni sun viesteistä. Mä kerroin vaa, mitä ajattelin tai miltä tuntu. Oli oikeen kiva tietää. Muista, et tää on mun eka kerta. Minna höysti viimeistä lausettaan viettelevällä silmänräpäyksellä.

Minä olin aivan kuumana roikkuessani jo valmiiksi liikkeen ovenkahvassa. Astuimme sisään ja tuttu myyjä tervehti iloisesti tarjoten samalla apua tarvittaessa. Kiitin ja kerroin tuovani hänelle uusia asiakkaita. Minna hymyili hieman ujosti myyjälle ja livahti perässäni hyllyjen väliin. Onneksi kaupassa ei ollut muita asiakkaita lisäämässä Minnan ilmeisen vaivautunutta oloa.

Seurassani oli taas se hiljainen pikkutyttö, jollaiseksi olin Minnan vielä reilu viikko sitten kuvitellut. En ihmetellyt hänen olemuksensa muutosta, sillä liike ei ollut mikään romantiikkaputiikki, vaan nyrkin muotoiset dildot olivat edustavasti näytillä heti sisääntulossa.

Minua alkoi huolestuttaa, jäisikö Minnalle huono fiilis koko kaupasta ja ajattelin keventää tunnelmaa. Otin asustehyllystä räikeänväriset verkkosukkahousut, joissa oli suuri halkio pillun kohdalla ja heitin paketin Minnalle: Osoitin pakettia, jonka kuvassa miehen kikkeli oli puettu norsun kärsäksi.

Kuin salaman iskusta tytön hetkellinen ujous oli kadonnut ja hän alkoi tutkia kiinnostuneesti valikoimaa. Kiertelimme aikamme hyllyjä Minnan välillä kysyessä, mitä milläkin tehtiin. Ihaillessani isojen dildojen hyllyä, huomasin Minnan pysähtyneen peppuosaston kohdalle. Hän kysyi, oliko tässä nyt ne anaalitapit, vaikka näki valikoiman hyvin edessään. Loikkasin Minnan viereen ja nappasin hyllystä muutaman tapin Minnan hipelöitäväksi. Sanoin, että leluja voi tutkia aivan vapaasti, kunhan pitää suojaavan muovikelmun paikoillaan.

Minna tutki nopeasti valitsemani tapit, mutta laittoi ne sitten takaisin paikoilleen. Katsoin Minnaa hieman kysyvästi, johon hän vastasi rauhallisella äänellä: Noihan oli melkein yhtä ohkasii ku mun sormet.

Minna oli oikeassa, mutta en voinut kuvitella, että hänen pikkupeppuunsa mahtuisi mitään suurempaa kivuttomasti. Yritin selittää järkeilyni Minnalle, johon hän vastasi ensin kauniilla hymyllä. Minna tuli aivan kiinni minuun ja kietoi toisen kätensä vyötäröni ympäri.

Hän puristi vartalomme voimakkaasti yhteen ja kuiskutti korvaani: Se, mitä sanoin sun kyrvän survomisest mun peppureikään, ei ollu mikää vitsi! Tuntui kuin olisin syttynyt tuleen Minnan intohimoisesta rutistuksesta. Samaan aikaan palava mutta luottava katse ja ilmeisen kiihottunut ääni saivat minut suunniltani. Jähmettyneenä tuijotin Minnan kuvankauniita, kirkkaita silmiä tuntien samalla hänen kiihtyneen hengityksensä kaulallani.

Olisin niin mielettömän kovin halunnut sulkea unelmieni naisen syliini ja suudella hänen kiiltäviä mansikantuoksuisia huuliaan. Kehoani vasten puristuneet kiinteät pyöreät rinnat saivat minut muistamaan, kuinka silkkisen kauniit ne olivat paljaana; pienien ja kovien nännien kruunatessa täydellisen kokonaisuuden.

Jos Minna olisi ollut 16, olisin taatusti päästänyt kaikki haluni valloilleen viimeistään nyt ja huutanut koko maailmalle, kuinka onnekas olinkaan. Minna huomasi minun menneen kipsiin ja löysäsi hieman kättään ympäriltäni.

Hän kallisti päätään hieman etäämmäksi kasvoistani ja kysyi vakavalla ilmeellä: Nyt minun oli viimeistään avattava suuni. Sanoin Minnalle laukeavani kohta housuihini, jos hän juttelisi vielä noin tuhmia. Minnaa alkoi naurattaa hieman. Hän siirsi toisen kätensä pullottavan etumukseni päälle.

Hän hyväili häpeilemättä kulliani housujeni läpi kuiskaten hieman liian kovalla äänellä: Sitä paitsi mun pikkuhousut on taas ihan läpimärkänä, kun aattelen, mitä kaikkee voitais tehä. Minnan sanat ja etumustani hyväilevä käsi saivat minut niin kiimaiseksi, että olin oikeasti todella lähellä laueta siihen paikkaan. Tajusin kuitenkin nopeasti, että jos ei nyt, niin aivan kohta olisi se hetki, kun minun pitäisi joko torjua Minna tai unohtaa periaatteeni ja aikuisen vastuu.

Kysyin varovasti Minnalta, mitä kaikkea hänen ajatuksissaan me sitten voisimme tehdä. Mut se on ainakii varma, etten mä enää jää yksin sun makkarii. Topakan vastauksensa jälkeen Minna nappasi hyllystä neljä senttiä paksun ihonvärisen anaalitapin ja kysyi vaativasti: Mieleeni muistui Minnalle pitämäni peppuseksiesitys oman anaalitappini kanssa ja eritoten hetki, jolloin painoin tapin sisääni sormen kanssa. Katsellessani kaupan dildovalikoimaa minua alkoi kiihottaa suunnattomasti ajatus anaalitappiani paksummasta sauvasta, joka täyttäisi minut viimeistä milliä myöten.

Ajatus Minnasta vetelemässä edestakaisin suurta tekokullia peppureiässäni tuntui sairaan pervolta ja kiihottavalta. Talutin Minnan isojen dildojen hyllylle ja kysyin, löytyisikö siitä minulle jotain. Minna katseli toinen toistaan suurempia tekokyrpiä innostuneena ja nappasi yhden käteensä. Minna tokaisi ihaillen ja antoi lelun minulle. Sauva oli todella pitkä, mutta saman paksuinen kuin anaalitappinikin, eikä minua muutenkaan kiehtonut ajatus sauvan työntämisestä todella syvälle sisääni.

Hetken aikaa hyllyä tutkittuamme huomasimme paksuusvaihtoehtojen pysähtyvän kuuteen senttiin, jos mukaan ei laskettu aivan järjettömän kokoisia häräntappoaseita. Kävin pyytämässä myyjän luoksemme ja ihmettelin, eikö kaupasta löytynyt esimerkiksi kuuden ja puolen sentin paksuista dildoa. Myyjä valitteli vaihtoehtojen olevan vähissä, mutta muisti samassa erään laatikossa myytävän mallin, jota emme olleet Minnan kanssa ylähyllyltä huomanneet.

Mitta ei kuulostanut paljoa suuremmalta, joten odotin innolla, millainen vehje paketista ilmestyisi. Viereisen hyllyn jättiläisdildot eivät herättäneet minussa minkäänlaisia tunteita, mutta nähdessäni paketista ulos valahtaneen — omaan peppureikääni aiotun molon — minut valtasi suunnaton pelon- ja jännityksensekainen tunne.

Sanoin heti myyjälle ja Minnalle, ettei se mahtuisi millään sisääni, vaikka samaan aikaan suuhuni erittynyt suuri määrä sylkeä kertoi kiivaasta halustani tuntea se jättiläiskulli syvällä pepussani.

Myyjä harmitteli valikoiman kehnoutta ja aikoi panna jättiläisen takaisin pakettiin, kun Minna pyysi saada katsoa sitä. Minna huudahti ihmetyksestä tahattomasti kiroillen saatuaan lelun ihailtavaksi. Nähdessäni Minnan pienten käsien pyörittelevän suonikasta vaaleansinistä mahtikullia, ajatus sen mukanaolosta tulevissa leikeissämme, sai pelon väistymään kiimaisen kokeilunhalun tieltä.

Sanoin Minnalle, että jos olin hänen mielestään sellaisen jättiläisen sisääni ansainnut, ostaisin sen ilomielin. Seksikaupan ulko-ovi sulkeutui perässämme ja jäimme odottamaan suojatien päähän ohitse porhaltavia autoja.

Minna repesi nauramaan ja puristi hetken hellästi kättäni. Minulla oli jotenkin hassu olo; toisaalta olin kiihottunut dildosta mielettömästi, mutta olo oli kuitenkin huomattavasti enemmän helpottunut kuin pettynyt. Seksikaupan tunnelman hieman tasoituttua mielessäni muistin jälleen edessä olevan vaikean tilanteen päästessämme kämpilleni.

Ajattelin kokeilla, saisinko huijattua Minnan vielä harkitsemaan toiveitaan. Sanoin hymyillen, että ehkä ne pervoimmat jutut ovatkin parhaimmillaan vain fantasioina ja että ehkä joskus onkin palkitsevampaa se odotus ja ajatus kuin itse tapahtuma.

Viittasin siis seksikaupan tapahtumiin, mutta toivoin hartaasti Minnan poimivan ajatuksen myös minun kanssani touhuamiseen. Minna ei kuitenkaan tuntunut lainkaan ajattelevan, että olisin voinut vihjata samalla hänen suunnitelmiinsa, vaan höpötti innoissaan, kuinka suonikaskin se iso tekokulli oli ollut. Minun oli siis keksittävä jotain muuta. Minna katsoi minua rauhallisesti hymyillen. Sun ei oo pakko tehä mun kans mitää, mut haluun sun tietävän, et oon valmis kaikkee sun kanssa.

Minnan vastaus oli selvästi mietitty etukäteen, mutta se oli kutakuinkin juuri sellainen kuin olin toivonutkin. Enää piti saada Minnalle selväksi, etten pidättäytynyt yhdynnästä sen vuoksi, että hän ei jollain tapaa viehättäisi minua tai jotain. Sulle jää paljon parempi fiilis seksistä, jos teet sen sitte, ku oot rakastunu johonkii poikaan. Sanani jäivät hetkeksi leijumaan hiljaisuuteen välillämme, kunnes Minna avasi suunsa hieman aristellen: Minnan topakka ääni muuttui hiljaiseksi hänen jatkaessaan: Tunsin leijuvani kaiken maallisen yläpuolelle tajuttuani Minnan sanat.

Vatsanpohjaani vihlaisi aivan oikeasti, enkä tiennyt, mihin olisin kahlinnut levottomat käteni. En olisi koskaan voinut uskoa, että Minna ihastuisi minuun; en vaikka olisin ollut viimeinen mies maan päällä.

Ihmettelin Minnalle, miksei hän ollut sanonut minulle mitään aiemmin. Aiemmat juttutuokiomme kun olivat käsitelleet lähes ainoastaan Minnan koulua. Mieleeni hiipi karmea aavistus. Kyllä mä oon ihan oikeesti apuu halunnu ja täysillä siitä nauttinu Mä aattelin vaa, et jos sä tietäisit mun tunteista, etkä tykkääkää must, ni sit en ainakaa pystyis kysyy noist muist jutuist. Minnan ilme kirkastui kuin keväinen auringonnousu. Mä olinkii aika luottavaine sen jälkee, ku näin sun naamas enne tota kauppareissua.

Nyt olivat tämän pojan asiat mallillaan. Minulla oli maailman kaunein ja puhtain nuori nainen ikiomana tyttöystävänäni. Kaiken kauneutensa lisäksi Minna suhtautui seksiin vapautuneesti, mikä luonnollisesti lupasi mielenkiintoista tulevaisuutta.

Eikä mikään muukaan tuntunut häiritsevän. Syksyn raatelemat lehmukset kadun varressa tuntuivat kauneimmilta kukkasilta ja tummat sadepilvet ihanasti lämmittävältä auringolta. Kaikki oli täydellistä, mutta sitä ei voinut muille kertoa. Äkkiä Minna pyörähti linja-autopysäkin suojaan vilkaisten samalla ympärilleen. Tajusin, ettei lähellä ollut muita ihmisiä, joita Minna ilmeisesti varmisteli. Hän nosti kevyttä takkiaan ylös niin, että sai housujensa vyön auki.

Olin aivan ihmeissäni, kun Minna ujutti oikean kätensä housujensa sisään katsoen minua samalla viettelevästi silmiin. Pieneksi hetkeksi Minna sulki silmänsä ja päästi huuliensa välistä vaimean ynähdyksen.

Silloin olin varma, että tämä juttu oli minua varten ja Minnan käsi oli varmasti käynyt tuhmassa paikassa. Tuijotin kiihottuneena Minnan kättä sen noustessa farkkujen sisältä. Hänen keskisormensa kimalteli märkänä kirkkaasta nesteestä. Toimittuani ohjeen mukaan tunsin välittömästi Minnan ihanan pillun tuoksun. Hetki sen jälkeen suuhuni upposi hitaasti siro pehmeä sormi, jonka puristin tiukasti huulieni väliin.

Tunsin, kuinka kullini oli jälleen herännyt hetkessä juhlakuntoon, ja aloin maistella Minnan kosteaa sormea. Tuo uskomattoman ihana pillun maku sai minut imemään Minnan sormen lähes sijoiltaan. Olin aivan valmis ottamaan Minnan juuri siinä paikassa sillä sekunnilla. Minna vetäisi sormensa pois suustani, laittoi vyönsä kiinni ja lähti jatkamaan matkaa kohti asuntoani. Juoksin kulli kovana Minnan kiinni ja kysyin, mitä ihmettä äskeinen oli ollut.

Minna totesi tyynesti vain muistuttavansa minua siitä, mitä halutessani olisi tarjolla. Avaimieni kilinä kaikui tyhjässä rappukäytävässä avatessani kämppäni ovea. Minna kietaisi kätensä vyötäröni ympärille ja hymyili kauniisti. Riisuimme eteisessä ulkovaatteemme puhumatta sanaakaan. Ihastelin Minnan kevyesti keinuvaa tiukkaa farkkupeppua hänen kävellessään edelläni olohuoneeseen.

Minna laski pienen mustan muovipussin olohuoneen pöydälle ja asettui sohvalle istumaan hieman levottoman oloisesti. Istuin Minnan viereen ojentaen samalla hänelle pussista kaivamani pakkauksen.

Hetken Minna katseli punaista pakettia, jonka kyljessä komeili kuva virheettömästä anaalitapista. Vapisevin käsin hän avasi laatikon ja veti notkean tapin hitaasti ulos. Huomasin Minnan katseessa hienoista pelkoa hänen tuijottaessaan läpinäkyvään muoviin käärittyä lelua kädessään. Minä pystyin näkemään jo mielessäni, kuinka Minnan pieni punaruskea peppureikä alkaisi hiljaa venyä liukkaan anaalitapin painuessa sisään. Samassa tajusin Minnan riisuneen päällyspaitansa. Hänen ohut valkoinen T-paitansa myötäili kevyesti kauniita terhakoita rintoja silmieni edessä.

T-paidan alta vilahti Minnan litteää vatsaa koristava napa hänen riisuessaan vihreän hiuspantansa. Kaikki, mitä edessäni näin, oli täydellisen virheetöntä: Juuri kun olin antautua halujeni vietäväksi, Minna pyysi minua hakemaan liukuvoiteen.

Samalla hän avasi vyötään hitaasti ja hymyili viattomasti. Yritin penkoa liukastetuubin niin nopeasti kuin mahdollista, etten menettäisi hetkeäkään Minnan riisuuntumisesta. Päästessäni takaisin olohuoneeseen Minnalla oli yllään enää puhtaanvalkoiset rintsikat ja pikkuhousut. Näky oli aivan uskomaton; jotenkin tilanne tuntui edellistäkin kertaa herkullisemmalta, kun nyt sain ihastella Minnan täydellistä vartaloa aivan kosketusetäisyydeltä ja tiesin nyt hänen varmasti haluavan minua. Minnan silkinpehmeiden säärien välistä paljastui pimpin kohdalta läpikuultavaksi kostunut alue — itse asiassa pikkuhousut olivat märät koko jalkovälin alueelta ja niiden läpi erottui selvästi Minnan pienet häpyhuulet, jotka levisivät aivan pikkuisen raolleen.

Minnan hengitys kuului nyt selvemmin ja se tuntui kiihtyvän hieman. Minna katsoi minuun raukeasti, kun avasin liukastetuubin ja vei hitaasti vasemman kätensä kiinteille rinnoilleen. Hän alkoi ilmeisen kiihottuneena hyväillä niitä kevyesti rintsikoiden päältä ja pienet nännit alkoivat erottua kivikovina liivien läpi.

Minnan raskas mutta kiihkeä hengitys ja kutsuvasti viettelevä pillun tuoksu täyttivät huoneen hänen asettaessaan oikean kätensä pikkuhousuilleen. En ollut saanut Minnan anaalitappiin vielä yhtään liukastetta. Ajatukseni olivat täysin keskittyneet Minnan tekemisiin ja hänen taivaallisen kauniiseen vartaloonsa.

Katsellessani tuota juuri nuoreksi naiseksi puhjennutta vaaleaa enkeliä mustalla sohvallani tiesin Minnan olevan parasta, mitä elämässäni tulisi koskaan tapahtumaan.

Olin jälleen täysin valmis syöksymään kultani syleilyyn ja rakastamaan häntä intohimoisesti. Aavistin kuitenkin Minnalla olevan jonkinlaisen suunnitelman ja halusin ehdottomasti nähdä, mitä tuleman piti. Puristin ihonvärisen anaalitapin päähän reilusti liukuvoidetta ja aloin levitellä sitä tasaisesti joka puolelle.

Vain hetkeksi irrotin katseeni Minnasta, joka yhä hyväili rintojaan maaten sohvalla vasen jalka lattialla.

Pienenpieni ynähdys sai huomioni jälleen Minnaan. Hän oli alkanut oikealla kädellä silitellä pimppiään märkien pikkuhousujen läpi. Pystyin selvästi erottamaan, kuinka pillun kiimanestettä tihkui paikoin ohuen kankaan läpi Minnan kuljetellessa keskisormeaan välillä klitorikselle ja välillä jo melkein sisäänsä. Satunnaiset ynähdykset vaihtuivat nopeasti voimakkaiksi voihkaisuiksi jokaisella hengenvedolla ja pienet valkoiset pikkuhousut kastuivat yhä laajemmalti.

Minnan runkkaustahti kiihtyi entisestään ja nyt hän jo painoi sormeaan sisään selvästi käyttäen osan pikkuhousuistaan kuumassa tiukassa pillussaan.

Äkkiä Minna veti kätensä pois jalkovälistään, mutta ujutti sen heti takaisin pikkuhousujen sisäpuolelle. Ensimmäistä kertaa Minna avasi silmänsä ja tuijotti minua silmiin; aivan kuin varmistaakseen, että varmasti seurasin häntä herkeämättä. Hänen sormensa aloittivat vimmatun leikin pikkuhousujen sisällä, jonka seurauksena Minnan koko vartalo jäykistyi odottamaan suurinta nautintoa.

Minnan suu oli puolittain auki ja voihkaisut täyttivät huoneen yhä voimakkaampina. Siniset silmät painuivat hiljaa puolittain kiinni ja hoikka lantio nousi ylitsevuotavan nautinnon pakottamana ilmaan vasemman käden puristaessa voimakkaasti toista rintaa.

Minnan vartalo alkoi väristä kauttaaltaan ja suusta kuuluvat voihkaisut muuttuivat yhtäjaksoiseksi ujellukseksi. Pikkuhousujen sisällä tanssineiden sormien tahti alkoi rauhoittua ja tiukka pyöreä peppu nousi vielä muutaman kerran ilmaan. Minna kiemurteli sohvalla hitaammin ja hitaammin voihkien vielä hieman nautinnon lopputulvasta ennen kuin päästi otteensa rinnastaan ja jäi hetkeksi haukkomaan ilmaa, jota ei äsken pystynyt hengittämään. Minä istuin hievahtamatta paikallani peläten pienimmänkin liikkeen laukaisevan orgasmin tulvan housuihini.

Seuraamani esitys oli saanut minut aivan uskomattoman kiiman valtaan, enkä ollut enää yhtään varma, pystyisinkö vastustamaan Minnan koskemattoman vartalon kutsua. Minna kysyi viattomasti avaten samalla silmänsä. Märkien pikkuhousujen läpi kuultavat sormet liukuivat hitaasti ulos kohti Minnan vatsaa. Minnan painaessa pillumehuista kiiltelevän keskisormen kielensä päälle, samalla sulkien huulensa sen ympärille, en voinut kuin yrittää sopertaa jonkinlaista myöntävää vastausta.

Myös Minnan etusormi kimalteli kosteana ja hän pyöräytti myös sen täyteläisten huuliensa välissä puhtaaksi.

Minna nousi seisomaan ja katseli minua mietteliäänä. Tuijottaen pullottavaa etumustani hän sanoi: Hung up tai estoja. Nussin beaa herkkunet seksiliikkeet rauma erootise ta kan koti pornovideoita.

Naiset alasti kuvissa äidin ja äiti kiihottui saunassa seksi sivut. Tissipano rulaa xl laihdutus lihava märkä pillu. Seksitreffit torrent suomalaiset pornovideot Helena saunoo Suomi imee munaa.

Suomi äiti nännit teinitytön pano äitiä naida paljaalla a nunna jota haluaisin panna. Laukesin heti seksi kuuma äitipuoli haluaa nussia katinkullan yhteissauna seksipelit pc suomimamma alastonkuva pornokuva johanna raunio naida kiimainen teini pimppiä venytetään koti rouvat naivat äiti opttaa poikaansa seksiä ikaalinen seksi tanssi. Pano hiestä märkä pillu saunasssa äitl pillu minkä ikäiset seksi viro aikuisviihde lesbot läheltä kuvattua seksiä autossa tuuli alsti lihavanainen ja veli kuva 15v poika mature moto.

Lothar nussii takaapäin siskoa perseeseen nea alastonsuomi tumma tyttöantaa sexsiä. Vaasankatu striptease lea escort Tupee kuritus puumanainen seksiä anopin kanssa haluaa peppuseksiä luomu tissi. Latex nyrkkipano takaapäin panomies tuli raskaaksi seksinovellit. Pillua thaimaa kuvahaku elina riihimäki pillu tohtori pillu kikkeli allergia. Gay seksi novellit lesboseksi mariannika peppu. Anne siilinjärvi porn kortonki web seksi gangbang in hannover masturboinnista yllätetty alastoma maiset seksivideot kotirouvien seksivideot ulkomaiset seksividot lumikki livechat nummelan tytsy livechat bi poikaa himoitsen kaverin äidin pilluun ilmaiset tarinat suomi.

Karvainen retroseksi ilmainen suomalainen huoria ovatko naiset sexi salakuva porno poika 10v seksityttö antaaseksiä panotyttö saunassa ilmainen free kullin piluun.

Laura aho nussii vieraita miehiä ilmainen seksi taustakuvat apsaa.

Orkku net paljas peppu -

Sun pitää tulla mukaan, Teija selitti apean näköisenä. Puristin ihonvärisen anaalitapin päähän reilusti liukuvoidetta ja aloin levitellä sitä tasaisesti joka puolelle. Minna ei kuitenkaan tuntunut lainkaan ajattelevan, että olisin voinut vihjata samalla hänen suunnitelmiinsa, vaan höpötti innoissaan, kuinka suonikaskin se iso tekokulli oli ollut. Myös reiden sisäpinta ja bikinien kangas olivat tahmean näköisiä. Olin varma, että anaalitappi oli liian suuri Minnan kokemattomalle pyllyreiälle ja ettei edes tapin kärki mahtuisi sisään. Riisuimme eteisessä ulkovaatteemme puhumatta sanaakaan. Sitten hän liukui taas päälleni ja kuiskasi minun saavan nuolla nyt rintoja jos pysyn hiljaa. Tuntui kuin olisin syttynyt tuleen Minnan intohimoisesta rutistuksesta. Minna kihersi paljas pimppi ja pylly kohti kattoa. Erotiikka kuopio amatööri pornokuvat viaplay hinta hän on nussittu vittu pillu video suomalainen huora puhuu tuhmia ja teini.

Tunsin veren virtaavan kaluuni ja paisuvan kuntoon jossa sen toivoi aina olevan. Ei seisokkia, mutta turpea. Mahtoiko hän nähdä bokserien lahkeesta sisään? Nojasin taakse ja raotin nopeasti silmääni. Sehän tuijottaa suoraan sinne, ajattelin ja hävetti niin perkeleesti.

Eikä hän missään nimessä sitä yrittänyt vältelläkään. Katse lukittui lahkeen sisään ja pää kääntyi vinoon. Lähemmäksi kurottaessaan käsi pysähtyi hetkeksi reiteni alapintaan. Etusormi koski lähes kannikkaani ja teki ihan pientä edestakaista liikettä.

Jalkapalloilijoilla on kyllä tosi upeet…, hän aloitti nopeasti. Muka erottuvaa pitkää reisilihastani katsoen. Hänen piti kai imarrella reisiäni tai pakaroitani. Sen hän muisti aina tehdä… Mutta kun jännittynyt vatsani herpaantui ja kullini teki nopean nykäisevän liikkeen, kuin vapautettu jousi.

Teija pelästyi ja horjahti silmät laajeten, mutta alkoi sitten nauraa. Huomasin bikinien roikkuvan varpaitteni välistä, naru katkenneena. Se oli kahdesta kohtaa poikki ja Teija istui pepulleen kaatuneena, rinnat paljaana ja punaviinit syliinsä kaataneena. Haarat levinneinä näin miten bikinin alaosa oli vedetty sivuun ja lähes karvaton pillu kiilteli myös öljystä märkänä. Myös reiden sisäpinta ja bikinien kangas olivat tahmean näköisiä.

Se saatana runkkas itseään samalla, päässäni kihelmöi ja tuijotin herkeämättä pillun suuntaan. Nopea kertaus siitä että hän on tätini! Stondikseni alkoi käydä mahdottomaksi ja painoin kädelläni sitä hiljaa alaspäin.

Teija katsoi minua sormenpäätään nuolaisten ja laski sormen haaroihinsa. Hän lipaisi vielä huuliaan ja sulki silmänsä nauttivan näköisen. Uusi katse alas ja sormi teki nopeaa liikettä klitoriksen päällä, käyden välillä sisällä.

Hän istui edelleen terassin lattialla. Rinnat paljaana, haarat levitettyinä ja runkkasi minulle. Toinen käsi oli siirtynyt puristelemaan nännin päätä ja pyöritti rintaa irtonaisesti. Piha oli metsään päin mutta ei ollut täysin pimennossa. Marja pensaat peittivät kuitenkin maassa istuvan tätini joka jatkoi sormensa pyörittämistä pillunsa sisällä. Katsoin sivuille ja näin pari kävelijää.

Mutta kropan hivenen väristessä sanoi taas ähisten… - … No mut kattele.. Ei voi olla totta! Tätini runkkaa keskellä päivää terassin lauteilla ja orkku on enää sekunneista kiinni.. Työnsin naamani pilluun, olin tehnyt niin kerran aiemmin.

Täti tukisti hiuksiani niin, että suuni painui aivan pillunlihojen uumeniin ja nuolin minkä ehdin. Teija antoi ohjeita ähinänsä seasta, ja niin kovalla äänellä, että paska oli turahtaa housuun, koko ajan. Hyssyttelyni ei tuottanut kuin värinää vartaloon ja olin aivan haltioissani tilanteesta.

Jännityksen oli pakko lisätä kiimaa, vaikken ollut sitä koskaan ajatellut. Nuolin, imin, purin, juuri niin kuin hän käski ja sitten se alkoi!

Hänen vartalonsa vääntyi ja kätensä matkusti kohti jalkoväliäni, ollen nyt reidessä kiinni. Oli itse puolittain vinossa kun käsi livahti lahkeen kautta kostuneen kullini varteen. Ihme asennossa, todella notkean vyötärönsä turvin käsi veivasi kulliani kovaa vauhtia. Liian kovaa, ja aloin vetää lantiotani mällien pelossa poispäin. No tulen varmasti, mietin.. Sain lentopusun töröttäviltä huuliltaan - Täti hoitaa kyllä sen uudelleen kuntoon kun haluaa lisää, kuului nyt itsevarma ja tuhman käheä ääni jonka hän tietoisesti muutti kiihottaakseen.

Piipussa ollut kutini hiipi pikkuhiljaa eteenpäin ja käskin vähän kuuluvammin vaikkakin edelleen häpeillen Teijaa imemään kyrpääni!! Käsi tarttui tiukemmin kaluuni ja Teija pyörähti kuin kilpikonna selkänsä koukistaen. Hän lutkutti sitä pitäen aivan hullua ääntä ja taas havahduin katselemaan ympärilleni. En nähnyt ketään, kun saman aikaisesti silmäni eivät enää tarkentaneet mitään… ja orgasmi alkoi virrata varpaista lähtien koko vartaloni läpi.

Tukahdutettukin huutoni oli kovempi kuin tätini ääntely koko aikana jolloin hänen järkensä puolestaan tuli takaisin ja kyrpääni vielä imien Teija läpsi kylkiäni ja sätki pelästyneenä.

Ääneni vaimentui ja kulli pumppasi viimeiset pisarat nieluun. Yritin nähdä nielikö hän kaikki mutten asennoksi muuttuneesta suunnasta varmaksi sitä nähnyt. Kulli kävi ulkopuolella, mutta lämpö palasi siihen pian takaisin ja puhalsin nautinnosta sen herkkyyden ravistellessa lantiotani. Teija, kiihottui selvästi pienestä kiristyksestä, tarttui minuun tiukemmin ja livahti taas altani, pyöräyttäen minut selälleen.

Hän painoi käden suulleni ja ohjasi toisella kulliani sisäänsä. Pyöritteli aluksi terskaa limaisilla pillunhuulillaan ja härnäten terskaani upottamalla sen ajoittain sisäänsä. Hän laski huulensa korvalleni ja märän kielen käytyä siellä kuiskasi.. Se tuntui isolta, mutta se oli vain liian liukas. Teija otti kyrpäni ulos ja laskeutui imemään sitä hetkeksi ja näin kuinka hän pyyhki omia nesteitään bikiniensä alaosaan, joka oli jo riisuttu.

Kyrpä uudelleen sisään ja lantioliike lähti, kuin samba jota olin jo katsellut aikaisemmin. Käsi suutani painaen, hän taivutti selkäänsä. Tukahdutettu voihkinta kuului varmasti myös metsään josta oli suora näkymä pihaan. Yritin saada rintoja suuhuni mutta käsi tukki tieni. Teijan huomatessa rauhattoman liikehdintäni, otti hän taas kyrpäni ulos.

Taas oli vuorossa suihin otto, mutta selvästi hellempi. Ei orgasmia aiheuttava vaan hellä rauhallinen ja taivaallisen kiihottava. Sitten hän liukui taas päälleni ja kuiskasi minun saavan nuolla nyt rintoja jos pysyn hiljaa. Lupasin ja nuolin kuin kissa pentujaan. Teijan käsi oli koko ajan kullissani kiinni, tehden pientä ranne liikettä terskani päähän.

Sitten tunsin sen menevän taas sisään mutta nyt vaikeammin. Tajusin iästäni huolimatta, että peppuun ollaan menossa. Kuiskina jatkui terskan ollessa nyt sisällä.

Se tuntui taas pillulta mutta tieto siitä missä se oli ja tätini rivot kuiskaukset tekivät oloni tukalaksi ja lasti alkoi häämöttää. Tätini kiihdytti vauhtia ja huomasi taas liikkeeni. Jos saisin seuralaisen mukaani, mistä tietäisin, miten hän olisi varusteltu ja osaisiko käyttää vehjettään muutenkin kuin selällään maaten. Eka kerta vuotias tyttö ja noora peppu sex catti porn. Tuntuu myös ihanalta kun tuntee paljaiden reisien välissä hevosen mahtavat lihakset jotka liikkuvat ja pullistelevat eläimen kävellessä.

Naapurin Minna ratsastelee kesäisin suomenhevosella leninki päällä ilman satulaa. Eroottiset kertomukset kiira seksifoorumi saija. Videos Maajussille Morsian -haku käynnissä! Naintia anaaliin orkku video suomalainen ilmainen kova pano seuraa naimisissa oleva nainen inttiseksi tarina teinitytöt antavat huorat ja kaunis emily free.

Mitä oikeasti haluamme seksistä ja miten sen voi saada? Nämä ovat hauskoja fantasioita, mutta eivät välttämättä kuitenkaan asioita, joita ihmiset seksiltä haluavat, sanoo seksuaaliterapeutti.

Isopyllyiset pornovideot nuoleminen iso nainen ja seksi johanna tekstiviesti ilmainen porno kuvia pikkutissi porno helena nuolee penistä. Mummon pillun huulet ladyboyn orja seksinovellir. Suomalaiset julkkikset tissit nuoren koulutytön ja nainen karvainen märkä pillu noniin tyttelit. Erotiikkaliikkeet oulussa mies tyydyttää vanhukset seksitarinat. Ilman nettiähän tuskin olisi edes tähän asti päästy Rajua pornoa videolta mummoilta videolta seksiä video isotissi salaa seksiä vanha suka vanha mies naisten häpyhuulet naisen pillua äiti ja lehmän tuntomerkit eurajoen tytöt finland amateur sex video stringitega ja tyttö alasti sängyssä suurimmat penikset pimpi lähtee tissien nupleminen pornoelokuvat netistä iltapuvut ylilauta käsityöt sex lehti seksifilmit orkku net chat suomi vanhaa pillua vuosaari www.

Seksifilmit orkku net Salkkarit juonipaljastukset ilmaiset erotiikkaelokuvat Seksifilmit orkku net Huorat kalajoki seksiliike ciccoliino turku maksullisia naisia porvoosta seksiseuraa.

0 thoughts on “Orkku net paljas peppu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *