Klitoriksen nuoleminen naisen hieronta

klitoriksen nuoleminen naisen hieronta

Vähän kuin yrittäisit kielelläsi rapsuttaa jotakin. Kirjoita kielelläsi kaikki aakkoset klitoriksen päälle. Tämä tekee pillun nuolemisesta vähän erilaisempaa! Työnnä kielesi niin ulos kuin sen rentona saat. Vedä pitkillä vedoilla aina vaginan aukosta selvästi klitoriksen kielekkeen yläpuolelle asti. Jatka tätä hitaasti ja hartaasti. Muista kuunnella naisen reaktioita. Eri ihmiset tykkäävät eri asioista. Mitään parasta yksittäistä tekniikkaa ei voida sanoa.

Ainiin, paitsi tämä seuraava. Kun olet edennyt klitoriksen nuolemiseen asti, voit hellästi tunkea sormen tahi pari sisään naisen vaginaan. Nimittäin oraaliseksin antamisessa myös käsien käyttö on tärkeää. Voi siihen oppia, tosin takeita ei voi antaa. Itse oon aina saanu pelkästään klitorisorkkuja, mutta olen treenannut myös emätinosastoa. Luulis ahkeran käytön kyllä parantavan tuntemuksia, kun alapään lihakset vahvistuu, verenkierto paranee niin miksei hermotuskin.

Omakohtaisesti sanoisin että tuntemukset sisällä on jotenkin kehittyneet ja vahvistuneet. Ennen en tuntenu yhdynnässä juuri mitään, nykyään se tuntuu jo ihan konkreettisesti stimuloivalta ja nautinnolliselta. Masturboimalla oon joitain kertoja saanu emätinorkun siten, että oon hoitanu itseeni normityyliin klitoriksesta, samalla hieronu sisältä sauvalla, ja sitten kun on lähellä laukeamispistettä niin lopettaa klitoriksen hieronnan ja jatkaa sauvalla. Ajoitus voi vaatia vähä harjoitusta, jos lopettaa klitorishieronnan liian aikaisin niin orkku kaikkoaa.

Sinänsä mulla ei oo suurtakaan tarvetta emätinorkuille, mutta oon lähinnä ihan huvin vuoksi kokeillut metsästää niitä.

Luulenpa ettei niitä välttämättä saavuta jos kovin tosissaan tavoittelee, kuten orkkuja yleensäkään. Klitorisorkkuni ovat jo itsessään ihania enkä koe emätinorkkua mitenkään parempana. Tuntuu vaan hiukan erilaiselta, laukeaminen lähtee jotenkin syvemmältä eikä ole niin terävää. Sitäpaitsi ei ne edes ole niin erilliset, molemmissa orkuissa toimii ihan samat vehkeet, ero on vaan siinä mitä kohtaa laukeamishetkellä stimuloidaan.

Rakastellessani saan klitoris orgasmin , kun mies liikuttaa penistään sisälläni ja stimuloi klitorista. Emätin orgasmin saan yleensä siten kun mies paikallaan sisälläni ja itse puristelen lantionlihaksillani hänen penistään. Teea 34 , Yhdynnässä saan aina emätinorgasmin. Itse tehtynä klitorisversiokin on mahdollinen, mutta ei mielestäni niin tyydyttävä. Itseasiassa klitorikseni ei edes kovin pidä kosketuksesta.

No se sitten voi olla noinkin päin , että emätin on tärkeämpi. Ilmeisesti vaimoni on myös tuollainen , minä vaan olen kuvitellut klitoriksen olevan kaikille naisille tärkeämpi, kun se useimiten niin sanotaan. En enää ihmettele miksi se klitoris on ollut niin pitkään hukassa.

Vuosikausia kuvittelin sen sijaitsevan siellä emättimessä. Voi RJV, sinä se sitten olet hauska tapaus Moni, ehkä valtaosa, saa klitorisorgasmin huomattavasti helpommin kuin emätinorgasmin, siksi siitä puhutaan ehkä enemmän. On myös monia naisia, jotka eivät muunlaista orgasmia saakaan kuin klitorisorgasmin. Mutta ei sitä silti voi sanoa yleispätevästi, että kumpi on tärkeämpi, minä koen emätinorgasmin jotenkin kokonaisvaltaisemmaksi, mutta se ei tarkoita sitä, että joka ikinen nainen olisi samaa mieltä.

Ja mikä ihmeen , Olisi kiva tietää miten ne voi erottaa toisistaan ja mistä tiedätte kumpi O on kyseessä? Kun molempia kohteita klitorista ja g-pistettä stimoidaan yhtäaikaa niin kumpihan O: Ja mitä sillä on loppupeleissä edes merkitystä?

Eikö pitäisi vaan olla tyytyväinen että ylipäätään pystyy laukeamaan? Haluatko tietää, että mikä seksiasento on ehdottomasti paras naisen nautinnon kannalta? On tutkitusti eräs seksiasento, jossa naisen orgasmi on helpompi saavuttaa kuin missään muussa asennossa. Tässä artikkelissa paljastamme, mikä on paras seksiasento naisen orgasmiin. Lisäksi esittelemme 3 miltei yhtä hyvää vaihtoehtoja. Jos osaat nämä 4 seksiasentoa, pystyt tarjoamaan naiselle orgasmin varmimmin! Lusikassa harrastettu seksi on todella monen naisen suosikki.

Tämä seksiasento mahdollistaa naisen olla mukavassa asennossa, jossa mies hoitaa suurimman osan työstä. Tässä asennossa naisella voi olla polvet juuri sopivalla tavalla koukussa, mikä entisestään parantaa orgasmin mahdollisuutta.

Naisen nautintoa lisää myös se, että miehen on helppo hyväillä naisen rintoja käsillä tai vaikka stimuloida naisen klitorista. Tosi moni nainen kokee tämän asennon äärimmäisen nautinnollisena. Syy on siinä, että nainen pystyy olemaan asennossa suhteellisen rentona ja niin ikään jalat koukussa.

klitoriksen nuoleminen naisen hieronta Ja kuten täälläkin moni on sanonut, liian kova käsittely saa kyllä orkut kaikkoamaan. Olen "oppinut" saamaan emätinorgasmin vasta nykyisen mieheni kanssa, ja se tuntuu minusta jotenkin kokonaisvaltaisemmalta kuin klitorisorgasmi. Klitorisorgasmi onkin se yleisin orgasmityyppi naisilla. Tässä artikkelissa paljastamme, mikä on paras seksiasento naisen orgasmiin. Värisevä penisrengas hieroo naista juuri oikealla tavalla ja oikeasta kohdasta ja seksiseuraa miehelle bittisiirto nautintoa myös miehelle. En vaan yksinkertaisesti tunne nautintoa emättimessä ja tiedän, että kanssasisaria on paljon.

Tuntuu vaan hiukan erilaiselta, laukeaminen lähtee jotenkin syvemmältä eikä ole niin terävää. Sitäpaitsi ei ne edes ole niin erilliset, molemmissa orkuissa toimii ihan samat vehkeet, ero on vaan siinä mitä kohtaa laukeamishetkellä stimuloidaan.

Rakastellessani saan klitoris orgasmin , kun mies liikuttaa penistään sisälläni ja stimuloi klitorista. Emätin orgasmin saan yleensä siten kun mies paikallaan sisälläni ja itse puristelen lantionlihaksillani hänen penistään. Teea 34 , Yhdynnässä saan aina emätinorgasmin. Itse tehtynä klitorisversiokin on mahdollinen, mutta ei mielestäni niin tyydyttävä. Itseasiassa klitorikseni ei edes kovin pidä kosketuksesta. No se sitten voi olla noinkin päin , että emätin on tärkeämpi. Ilmeisesti vaimoni on myös tuollainen , minä vaan olen kuvitellut klitoriksen olevan kaikille naisille tärkeämpi, kun se useimiten niin sanotaan.

En enää ihmettele miksi se klitoris on ollut niin pitkään hukassa. Vuosikausia kuvittelin sen sijaitsevan siellä emättimessä. Voi RJV, sinä se sitten olet hauska tapaus Moni, ehkä valtaosa, saa klitorisorgasmin huomattavasti helpommin kuin emätinorgasmin, siksi siitä puhutaan ehkä enemmän. On myös monia naisia, jotka eivät muunlaista orgasmia saakaan kuin klitorisorgasmin. Mutta ei sitä silti voi sanoa yleispätevästi, että kumpi on tärkeämpi, minä koen emätinorgasmin jotenkin kokonaisvaltaisemmaksi, mutta se ei tarkoita sitä, että joka ikinen nainen olisi samaa mieltä.

Ja mikä ihmeen , Olisi kiva tietää miten ne voi erottaa toisistaan ja mistä tiedätte kumpi O on kyseessä? Kun molempia kohteita klitorista ja g-pistettä stimoidaan yhtäaikaa niin kumpihan O: Ja mitä sillä on loppupeleissä edes merkitystä? Eikö pitäisi vaan olla tyytyväinen että ylipäätään pystyy laukeamaan?

Kertokaapa myös miten on mahdollista että nainen laukeaa anaaliyhdynnässä Eipä ole silloin klitorista eikä g-pistettä lähellä. Onko sellaista olemassa kun h-piste , jos on niinä se sijaitsee. Kuulun myös naisiin jonka klitoris erittäin kosketus herkkä, enkä koe nautintoa mikäli joku hieroo sitä itse kyllä hyväilen. Suurin osa miehistä ei tiedä eikä osaa hyväillä klittaa oikein, jolloin naisesta tuntuu, että klitta on yliherkkä kosketukselle.

Kieltä ja huulia ei käytetä tällöin jännitettyinä, jolloin ne ovat liian kovat klitalle, vaan rentoina ja pehmeinä. Klittaa vaan pusutellaan kevyesti pehmeillä huulilla ja kosketellaan pehmeällä kielellä. Kokeilkaapa miehet itse vaikka kädenselkään miten erilaiselta kieli ja huulet tuntuvat koviksi jännitettyinä ja rentoina ja pehmeinä. Ja klitta on tuhat kertaa herkempi kuin se teidän kädenselkä.

Sitten kun opitte, voitte testata vaimoonne. Ei mitään imemisiä, vaan pehmeitä hipaisuja ja kosketuksia aluksi. Paras vielä aloittaa siten, että naisella on pikkarit päällä ja hyväillä pehmeästi niiden läpi. Näin kun harjoittelee, niin oppii oikean tekniikan ja vaimo oppii nauttimaan niistä hyväilyistä eikä koko ajan pelkää että runnotte. Että kädenselkä alkaa tuntumaan kivemmalta ja tuoksuu paremmalta.

Eri asiosta pitäviä naisia siis on olemassa. Sormellako ei ole mitään asiaa klitorikseen? Nyt kun tietämys on vähän lisääntynyt, niin olen yrittänyt ensin käydä sormella emättimessä ja sitten sillä liukkaalla sormella olen yrittänyt etsiä sitä klitorista.

Muuten tuntuuko se ympäristön hyväily riittävän kivalta vaikka ei osuisisikaan siihen keskipisteeseen? Omalla kohdallani on vain yksi keino saada ematinorgasmi, silloin kun olen miehen paalla ratsailla, kumartuneena eteenpain ja hanen lykkiessa pidan itseani oikeassa kulmassa, takuuvarma keino. Muutoin en saa ematinorgasmia joten onneksi loysin taman asennon, kokeile sinakin! Ja kuten täälläkin moni on sanonut, liian kova käsittely saa kyllä orkut kaikkoamaan.

Orgasmit tulee ehkä liiankin helposti mutta klitorista ei saa koskea, silloin laskee halut. Se on jotenkin liian herkkä paikka ja antaa vain sähköiskujen tyylisiä tuntemuksia, en tykkää, edes suuseksissä, suoraa kosketusta klitorikseen. Muuten orgasmit tulee millaisessa asennossa tahansa. Turhauttavaa kun poikaystavai ei osaa viela antaa orgasmia minulle.

Syy on siinä, että nainen pystyy olemaan asennossa suhteellisen rentona ja niin ikään jalat koukussa. Miehen on puolestaan helppoa jatkaa pillun nuolemista pitkäänkin, joten stimulaatiolle ei ole keskeytyksiä. Samalla mies voi hieroa naisen pakaroita, mikä tuottaa monille naisille jo sinällään nautintoa ja edesauttaa orgasmin saamista.

Lähetyssaarnaaja on kaikille tuttu ja ehkä kaikkein aliarvostetuin seksiasento. Se on oikeasti tosi hyvä asento naiselle!

Siinä on teknisesti kaikki muu kunnossa, paitsi yksi pieni asia, jonka senkin pystyy hoitamaan pienellä hankinnalla. Lähetyssaarnaajassa naisella on mahdollista olla polvet koukussa ja jalkojen asentoa pystyy hyvin vapaasti vaihtamaan, mikä tekee tästä asennosta aivan täydellisen. Toinen naisen orgasmin kannalta aivan keskeinen asia on se, että nainen on selällään. Tutkimusten mukaan selällään ja polvet koukussa nainen saa herkimmin orgasmin. Lähetyssaarnaaja mahdollistaa myös sen, että mies voi koskea kokonaisvaltaisesti koko naisen kehoon sekä lisäksi asento on todella tiiviin intiimi, mikä saa nautintoa aiheuttava kehon kemikaalit virtaamaan valtoimenaan.

Miksi tämän on tärkeää? Tutkimukset osoittavat, että ylivoimaisesti suurin osa naisista saa orgasmin juuri klitorista kiihottamalla. Klitorisorgasmi onkin se yleisin orgasmityyppi naisilla. Mies voi käyttää penisrengasta, jossa on värinä. Tämä on aivan taivaallisen nautinnollinen ja nerokas tapa tehdä lähetyssaarnaajasta loistava seksiasento.

Voidaan miltei puhua jopa Lähetyssaarnaaja 2. Värisevä penisrengas hieroo naista juuri oikealla tavalla ja oikeasta kohdasta ja tuottaa nautintoa myös miehelle.

0 thoughts on “Klitoriksen nuoleminen naisen hieronta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *