Seksin myynti seksi on ilmaista

seksin myynti seksi on ilmaista

Syrjäisessä Isosaaressa on yksinäinen hauta, jossa lepää päätön mies Homomiesten tuoreesta ja pahimmillaan vaarallisesta seksitrendistä on kohistu maailmalla jo vuosia, mutta Suomessa se on noussut esille vasta nyt — tästä on kyse chemsexissä Prinssi Harryn ex-tyttöystävän tympeä ilme, Amal Clooneyn aviomies ja nuori Meghan Markle palatsin edessä — internet sekosi kuninkaallisista häistä, tässä parhaat palat Syöpää aiheuttava virus huolestuttaa maailmalla, ja nyt sitä löytyi Suomestakin — osa seksin välityksellä tarttuvan viruksen kantajista sairastuu leukemiaan Kalle sai puhelun, mietti vedessä pulikoivia lapsiaan ja vastasi kyllä — Se päätös teki hänestä hyvän isän aivan viime hetkellä Parisuhde paranee yhdellä pienellä teolla — Tämä kirjoitustehtävä auttaa todistetusti pitämään tyytyväisyyttä yllä, sanovat asiantuntijat Kuninkaalliset vieraat kuuntelivat puhetta kikatellen ja suu auki Oletko miettinyt, miten vaivalloisia puolisot, vauvat ja lemmikit voivat olla?

Mitään merkittävää ei voi saavuttaa yksin mukavuudesta käsin Käytössäsi on kahden viikon tutustumistilaus. Jatka tästä kuukausi maksutta. Ruotsin seksin ostokielto ei ehkä vähentänytkään prostituutiota. Elina Kervinen HS, Tukholma. Seksin ostamisen täyskiellolla ei välttämättä ole ollut oletettuja vaikutuksia Ruotsissa, eikä prostituution vähenemisestä ole riittävää näyttöä.

Näin arvioidaan maanantaina julkaistussa tutkimusraportissa. Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen. Vaihda tilauksesi Lue 2 viikkoa maksutta Kirjaudu sisään. Niillä on monia keinoja saada työvoimansa valtion kustantamaksi. Harjoittelijat ja työelämävalmennettavat ovat työnantajille täysin ilmaista työvoimaa, ja palkkatuellakin maksaa pienimmät palkat kokonaan. Kun yksi lähtee, niin tilalle otetaan uusi.

Käyttävätkö yritykset väärin sinänsä hyvää järjestelmää ketjuttamalla harjoittelijoita? Työ- ja elinkeinoministeriö selvittää nyt asiaa. Verkkokauppabisneksen perustaja Ismo Ruotsalainen kertoo, miksi uusi tietosuoja-asetus ei ole mörkö — ja miten hänen yrityksensä valmistautui muutokseen. Kommentit Näytä lisää Kirjoita kommentti. Uusimmat talousuutiset 12 tuntia sitten. Avioero voi maksaa maltaita — varaudu liiton loppumiseen jo silloin, kun kaikki on hyvin.

Nyt on lohi hinnoissaan — kuva näyttää hurjan muutoksen. Perusbensan hinta nousee yhä. Kiinalainen telejätti ZTE jatkaa toimintaansa. Juuri nyt Päivä Viikko 1. Nyt on lohi hinnoissaan — kuva näyttää hurjan muutoksen Avioero voi maksaa maltaita — varaudu liiton loppumiseen jo silloin, kun kaikki on hyvin Iso muutos tuli voimaan tänään — taloyhtiöt ymmällään: Perusbensan hinta nousee yhä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

He ovat jo peruskouluajoilta olleet yksinäisiä. Tämä on se ongelma: Nimimerkki MiesJokaTietääMitäHaluaa kirjoitti mielenkiintoisen kommentin, josta päätin aloittaa uuden keskustelun. Sun tulisi kuitenkin ymmärtää, että se on vain lyhyt ohikiitävä vaihe. Tavallaan mulla on kokemusta mutta tavallaan ei. Silloin kun tekee tuntemattomaan itseä kiinnostavaan naiseen tuttavuutta, on erittäin tärkeetä, että aloitus on luonteva ja luot naiseen sellaisen kuvan, että olet turvallinen.

Sosiaalinen kömpelyys on isoa miinusta erityisesti silloin, jos nainen ei tunne sinua. Kun tarpeeksi paljon tekee aloitteita, saa kyllä samalla kokemusta, mkä toimii ja mikä ei. Tämä onkin se vaikeus, miten käyttäytyä aina niin, että teet hyvän vaikutuksen.

Vaikka olenkin harjaantunut, kyllä sitä vieläkin tekee "mokia", joista sitten seuraa häpeää. Ätmiltä kuluu keskivertoihmistä huomattavasti pitempi aika siihen, että edes uskaltaa tehdä aloitteita tuntemattomiin. Ätmi voi joutua vuotiaan lukuisia kertoja käymään baarissa jollakin toisten "ätmien" porukalla, eikä saa mitään aikaiseksi. Yksinäisenä ja turhautuneena sitten illan päätteksi kotiin.

Niin, mitä tapahtuu tämän pokauksen jälkeen. Ätmien kohdaalla kun on todellakin todellisuutta se, että heilllä menee valtava aika pelkästään siihen, että oppivat pokaamaan oikeaoppisesti. Kiinnostaako sua pitää sitä naista? Luuletko että tämä nainen oikeasti pitäisi sinusta kun on oppinut tuntemaan sinut paremmin? Osaatko ajatella asiaa naisen näkökulmasta; mitä hän ajattelee sinusta, kun saa selville, ettet oikeasti olekaan sellainen mitä hänet pokatessasi annoit hänen ymmärtää?

Kaikilla meillä on todellakin ongelmia, mutta tutustumisvaihe täytyy yleensä olla erittäin mutkaton. Väittäisin, että nimenomaan tuo tutustumisvaihe on ätmien isoin ongelma - he ovat sosiaalisesti kömpelöitä, puhuminen saattaa olla epävarmaa, puhuvat joko liian kovaa tai hiljaa, puhetyylissä korjattavaa, saattavat vaikuttaa tylyiltä, vaikka eivät halua olla sitä vaan ovat todellisuudessa erittäinkin kiinnostuneita.

Ihmiset vaan tulkitsevat tämän väärin. Jos he vaan tuntisivat "ätmin" paremmin, saattaisivat he myöhemmin ymmärtää, että hieman töksöllä tyylillä sanottu asia tarkoittaakin "ätmille" ihan normaalia asian ilmaisua.

Tämä, että ätmi ei pääse edes alkuun suhteissa, ei ätmi saa edes mahdollisuuttakaan näyttää, mitä muuta osaa. Jos ätmi ymmärretään puhetyylin takia väärin, he tarvitsevat valmennusta ja harjaannusta puhetaidossa. Oletko muuten lukenut kirjan Aristoteleen retoriikka. Kyky puhua vakuuttavasti oli jo antiikin Ateenassa tärkeä taito. Hyvän puhetaidon merkitystä ei todellakaan voi väheksyä, kun teet tuttavuutta tuntemattomaan naiseen.

Olen kyllä tähänkin törmännyt, että poket eivät päästä edes sisään yökerhoon, jos puhuminen on hankalaa, vaikka ei olisi ollenkaan juonut. Niin tuo onkin se ongelma, mitä naiset ajattelee, kun tuntee miehen paremmin ja huomaavat, että mies ei ole sellainen, mitä pokatessa antoi ymmärtää. Kun pokauspaikkoihin pääsee vain sellaiset, jotka osaavat antaa välittömästi hyvän vaikutelman, paikkoihin ei edes pääse sellaiset yksilöt, jotka eivät täytä riittävästi "keskiverto" ihmisen kriteerejä.

Hiljattainhan oli Ylessä artikkelikin psykopatiasta. Tuossa keskustelussa hiukan tarkemmin. Jos ihminen osaa kuitenkin hurmata, tästä seuraa yleisemmin myös jatkoakin kuin silloin jos ihminen ei osaa hurmata. Alemman tason miehiltä ja myös naisiltakin puuttuu tämä hurmaamisen taito. Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja. Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran.

Ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, mutta todella paljon olen oppinut nimenomaan Nainen39veen kirjoituksista. Tuossa esimerkkejä hänen loistavista keskusteluista. Tällainen on mielestäni juuri merkityksellistä keskustelua. Mies ja nainen kiertelee hedelmäpuuta kuumeisesti.

Kumpikin keskittyy etsimään sopivimman hedelmän. Mitä enemmän kumpikin miettii miltä ensimmäinen haukkaisu maistuu, sen kiihkeämmäksi sen etsintä käy. Kohta kumpikin ojentaa kätensä kohti taivaita. Valittu hedelmä näyttää taivaallisen täydelliseltä. Mutta kumpikin tarraa samaan hedelmään. Kumpikin pitää hedelmästä kiinni, mutta samalla toisensa kädestä. Sanaakaan sanomatta he vaipuvat puun juurelle. He nauttivat yhdessä hedelmän ensihaukkasun tunteen ja pieni lintu hedelmäpuun oksalta vaan näkee kahden ihmisen poimitun himon.

Se hiljentää jopa taivaan livertäjän, joka tietää tuon levottomuuden purkauksen merkityksen. Hedelmä on yhä puussa kahden ihmisen kosketuksen jälkeen. Etsi Toggle navigation Valikko.

Seksin myynti seksi on ilmaista -

Sillä tavalla luodaan tuotantoketjun valvonnan edellytykset. Sinähän varsinainen Anna Kontula olet. TL lainaa tätä viestiä vastaukseesi. Miten joku voi nähdä ongelmana sen, että nainen pyytää mieheltä pienen korvauksen menetetystä ajastaan? Mielestäni seksikaupan kieltämiseen riittävät nämä Suominvaaran mainitsemat syyt:. Tavallaan mulla on kokemusta mutta tavallaan ei. Niin sanotuista harrastelijaprostituoiduista valtaosa ei maksa saamistaan tuloista veroamikä johtuu ainakin osittain siitä, että verotiedot ovat Suomessa julkisia. seksin myynti seksi on ilmaista Jaa mitä yleisesti hyväksi todettuja arvoja? Kuulut siihen ryhmään,jossa on potentiaalia. Arvatenkin joku aviovaimo on herännyt ihmettelemään miehensä yllättäen alkanutta pakkomiellettä auton äärimmäiseen puhtauteen. Varsinkin kun se kunnioittava käytös tarkoittaa yleensä myös parempaa seksiä, jossa ollaan yhteisen kokemuksen, ei pelkän panoreiän perässä. En nyt käy siitä akselista vääntämään, vaan oletan että otetaan annettuna se, että meillä on julkinen koulu ja se, että sillä on joku tiedollinen tehtävä.

Ensimmäisen ja viimeisen maksetun aktin välillä on Kontulan mukaan harvoin yli viisi vuotta. Tavallisinta prostituutio on korkeakouluopiskelijoilla. He asuvat usein kaukana vanhemmistaan, eivätkä saa heiltä enää paljon taloudellista apua.

Lisäksi he ovat lähimpänä suomalaisten seksin myyjien keskiarvoikää eli 25—vuotiaita. Pro-Tukipisteessä käy opiskelijoita, joiden opintotuki on loppunut ennen valmistumista. Seurauksena voi olla kierre: Satunnaisesti seksiä myyvien ihmisten määrää ei tunneta. Myös miesopiskelijat myyvät seksiä, vaikkakin naisia selvästi vähemmän. Alaikäisten prostituutio liittyy Kontulan mukaan keskiasteen opiskelijoiden rahapulaan, päihderiippuvuuteen tai kotoa karkaamiseen.

Keskiasteella opintotukea saa vähemmän kuin korkeakoulussa, eikä lukujärjestys jätä aikaa sivutöille. Kaikkia kotoa muuttaneita vanhemmat eivät auta. Seksi tuntuu hallitummalta, kun kyseessä on ennalta määritelty maksullinen kohtaaminen eikä tavallinen yhden yön suhde.

Lisäksi seksinostajien kehut nostavat egoa. Opiskelijaprostituoiduilla on Kontulan mukaan psyykenongelmia saman verran kuin korkeakoulussa opiskelevilla naisilla keskimäärin. Niistä kärsii joka neljäs. Urposesta yhteiskunnan seksualisoituminen edesauttaa prostituutiota. Yhdyntöjen myynti on hänestä linjassa sen kanssa, että seksi nähdään enenevässä määrin kauppatavarana, mikä näkyy esimerkiksi mainonnassa ja pornografiassa.

Jos seksuaalimoraali on löysä, voi makean elämän halu riittää prostituution syyksi. Kontula on tavannut sellaisiakin opiskelijoita, joille seksin myynti on tapa hankkia erilaisia seksikokemuksia. Kyllä ätmit vaan tarvitsee paljon iskuyrityksiä Ätmeillä on monesti ongelma, että heiltä puuttuu kokemusta "normaalista" sosiaalisuudesta.

Nainen39vee on palstan älykkäin kirjoittaja Tämä nainen osaa perustella amielipiteensä kunnolla, käyttää kunnolla aikaa vastaamiseen jopa pitkiinkin viesteihin ja vastaa niihin myös saman verran. Palstaa lukemalla voisi päätellä, että ne myy seksiä ätmeille, jotka eivät saa normaalia parisuhdetta.

Harvemmin Räikköset ja Selänteet joutuvat seksistä käteisellä maksamaan. Kuuluisuus on eri asia kun naiset tarjoutuu olemaan vaimona jos mies tienaa miljoonia. Suomessa on kyllä asiat aika huonosti että ei voi opiskella ja samalla pärjätä taloudellisesti hyvin joten monet jotuu myymään itseään kun eivät saa edes vanhemmiltaan rahaa. Samalla hallitus kannustaa työttömiä ja opiskelijoita töihin tai opiskelemaan vaikka se ei ole kannattavaa.

Hallitus ajaa monet siis myymään itseään. Onhan se uhraus jos saa hyvä ammatin ja siitä myöhemmin hyvää palkkaa. Ei seksiä ole kenenkään pakko myydä. Naisille yleinen tapa saada helposti paljon rahaa on huorana tai parisuhdehuorana oleminen.

Naiset väittävät huorien olevan seksin myyjinä uhreja, vaikka toiminta on täysin vapaaehtoista. Huorat voivat valikoida itselleen sellaiset vakiasiakkaat joiden kanssa seksi ei ole inhottavaa ja jopa nautinnollista. Asiakkaista miehistä osa on olosuhteiden uhreja jos eivät saa seksiä muuten kuin huoralta ostamalla.

Naiset eivät maksa huoraamisesta saaduista rahoistaan veroja, joten se on laitonta toimintaa. Samoin parisuhdehuorien pitäisi vuosien myötä maksaa valtiolle lahjaveroa mieheltä saamistaan rahoista.

Sinähän varsinainen Anna Kontula olet. Kyllä naiset saavat samat tuet kuin miehetkin. Tuolla periaatteella inhimillistä antamisen halua ei ole olemassakaan. Oletko kokenut kovia, vai miksi olet niin negatiivisen oloinen? Kerroin naisten toiminnasta ja itsensä myymisestä. Ei minun periaatteillani ole mitään vaikutusta naisten pillun myymiseen. Mahtaa olla lessusetä ylpeä saavutuksistaan. Onhan se huolestuttavaa, jos tuollaisesta tulee uusi normi.

Eikä kukaan halua esim. Kyse on kuitenkin maailman vanhimmasta ammatista. Ennen kuin naiset tajusivat vuokrata pilluaan tyydyttämis tarkoitukseen, muut naiset avustivat synntyksissä. Ja naisillahan ei tällöin ollut minkäänlaista valta-asemaa, sillä miehet metsästivät ja toivat ruuan. Kätilö on vanhin ammatti. Horaminen on ok jos nainen elättää sillä itsensä. No kukin tekee miten haluaa. Luulen, että iso osa ei myy seksiä henkensä edestä, vaan rahoittaakseen makeamman elämän.

Halutaan vetää kuoharii baarissa, lattea trendikahvilassa jne. Kaikilla on oikeus tehdä niin, mutta todella karua on kiltin ja kunnollisen miehen jälkeenpäin kuulla vaimonsa ja mahdollisesti lastensa äidin menneisyydestä jossain vaiheessa..

Pelimiehen naispuolinen vastine on ilotyttö. Nykyaikana miehistä tulee joko pelimiehiä tai aisureita, ja naisista taas yksinomaan ilotyttöjä. Pelimiehen vastine on ilotyttö? Myyvätkö rentut siis palveluksiaan? Olen käsittänyt, että he vain panevat minkä ehtivät jos nyt jollain sattuu vaikka olemaan hyvä runko. Mielihalujen perässä juoksevat, ei rahan. Vastine on siis lutka. Ei ne matkakuva facebookkiiin tuu ilmaseks.. Mies maksaa naisen elämisen ja nainen antaa pillua. Suomessa aika harvinaista se miehen panostaminen naiseen..

Jossain Venäjällä se on taas yhä yleistä, että mies hoitaa naisensa kulut ja vaimo voi kuluttaa mahdolliset tulonsa itseensä. Tietysti tunnen pari "onnekasta" jotka ovat hoitaneet asiansa niin jotta mies maksaa elämän ja edellisen miehen lapset mutta se on hyvin harvinainen tilanne.

Edesmenneessä avioliitossani sain huomenlahjan ja siinä oli mieheni "lahjomiset" ja kulut laskettiin exelillä puoliksi.

Kerran meinasi auttaa yks. Eipä mitään sillä olin onnellinen ja tyhmä. P Hoidin liiton ajan kodin, pihan ja puutetta ei mies nähnyt.. Mutta tyhjää jäi käteen. Naiset pitävät itseään kauppatavarana. Nykyään naiset haluaa asua kaupungin keskustoissa eikä ole varaa vuokraa maksaa joten alkavat myymään itseään puliukoille ja paskoille huumeiden käyttäjille.

Narkkareilla ei ole varaa ostaa. Eiköhän tavallisimpia asiakkaita ole ne naimisissa olevat keski-ikäiset miehet, keille on iskenyt nuoruuden villitys ja kaipaavat sitä nuorta naista kun kotona makaa valas.

Horo on yhtä hyvä pano kun okiu missikin. Jokainen pillu tuntuu yhtä hyvältä. Miksi seksiä myyviä opiskelijatyttöjä vainotaan. Seksi kuuluu normaaliin elämään myös opiskelijalla ja on terveellistä.

Miksi se pitäisi kieltää? Hyvän tavan mukaisesti pidetään seksipalveluihin liittyviä sopimuksia pätemättöminä. Tästä syystä seksinmyyjän ei ole mahdollista oikeusteitse hakea asiakkaaltaan maksamatta jääneitä tuloja itselleen. Suomessa arvioidaan työskentelevän vuoden aikana noin 8  seksinmyyjää, myös satunnaisesti ammattia harjoittavat mukaan lukien. Työn luonteen vuoksi selvennä vaihtelee lukumäärä kuitenkin paljon vuosittain ja tarkkoja arvioita on vaikea tehdä.

Karkeasti arvioituna seksinmyyjistä puolet on suomalaisia ja loput pääasiassa virolaisia tai venäläisiä. Suurin osa työskentelee osa-aikaisesti ja osaamisen taso vaihtelee paljon. Näkyvin myyjäryhmä ovat Suomessa työskentelevät ammattilaiset, jotka saavat pääosan tuloistaan seksin myynnistä. Päätoimisia Suomessa asuvia seksin myyjiä on arvioitu olevan noin ja heistä yli puolet on suomalaisia.

He työskentelevät yleensä itsenäisesti, muodostavat verkostoja keskenään ja osa myös maksaa veroa oman toiminimen kautta. Suomessa vierailevat ammattilaiset kiertävät useimmiten myös muissa maissa ja heillä saattaa olla vakituinen työpaikka jossakin esimerkiksi Pietarin tai Tallinnan laittomista bordelleista.

Suomessa asuvat harrastelijat, joita arvioidaan olevan noin 3 , toimivat satunnaisesti seksinmyyjinä täydentäen näin tulojaan. Joillain on pieni määrä vakituisia asiakkaita.

Pääsääntöisenä elantona on joko toinen ammatti tai tulonsiirrot ja seksityö pyritään yleensä pitämään mahdollisimman hyvin salassa selvennä. Suomessa vierailevat harrastelijat tulevat lähinnä Virosta ja Venäjältä.

He vierailevat maassa satunnaisesti tai säännöllisesti, toimien kotimaassaan yleensä jossakin muussa ammatissa. Venäjän ja Viron kohoava elintaso on toisaalta tehnyt tämän tyyppisestä seksin myynnistä vähemmän kannattavaa selvennä. Seksinmyyjistä valtaosa on naisia. Nuorimmat Suomessa toimivat seksinmyyjät ovat aloittaneet alaikäisenä ja vanhimmat ovat yli vuotiaita, joskin yli puolet seksinmyyjistä on 25—vuotiaita.

Koulutustaustaltaan seksinmyyjät eivät juuri poikkea muusta väestöstä: Yleisesti ottaen sekä koulutus- että aikaisempi työtausta vaihtelee suuresti. Yleisin syy seksin myymiseen on raha, mutta myös muun muassa seikkailunhalu, seksuaaliset mieltymykset ja itsenäisyyden halu ovat perusteita kokeilla prostituutiota. Syntyään Venäjältä tai Virosta tulevat Suomessa vakituisesti asuvat seksinmyyjät ovat monesti menneet naimisiin ensin suomalaisen kanssa ja ryhtyneet seksinmyyjiksi vasta avioeron jälkeen.

Useimmiten he työskentelevät yksin tai sattumalta muodostuneissa pienissä ryhmissä. Thaimaasta kotoisin olevat seksityöntekijät puolestaan muodostavat tiiviitä sosiaalisia verkostoja, jotka voivat perustua esimerkiksi sukuun tai kotikaupunkiin, ja joissa seksityö ei anna ihmiselle kielteistä leimaa.

Usein tuotoista suuri osa lähetetään kotimaahan ja säästetään. Suomessa ammattilaiset ja suuri osa harrastelijoista, kuten myös varsinkin vakinaiset asiakkaat noudattavat alan sisäisiä pelisääntöjä.

Näitä ovat ainakin kaupan ehtojen sopiminen etukäteen, maksun suoritus etukäteen käteisellä ellei toisin sovita , kondomin käyttö ja molemminpuolinen vaitiolovelvollisuus. Valtaosa prostituutiosta on klassista seksiä. Erityisesti thai-hierontapaikkoina esiintyvät laittomasti toimivat bordellit tarjoavat intiimi- eli sukupuolielinten hierontaa , jolla voidaan tarkoittaa joko vain asiakkaan tyydyttämistä käsin tai sen lisäksi hierontaa.

Seuralaispalvelut tarjoavat maksusta seuralaisia esimerkiksi edustustilaisuuksiin eikä niihin aina liity seksin myyntiä. Erikoispalveluja ovat muun muassa sadomasokistiset leikit, pukeutumisleikit ynnä muut fetissi palvelut, joihin yleensä liittyy hyvinkin voimakasta ammattimaisuutta.

Suomessa seksinmyynnin markkinointi tapahtuu yleisesti lehti- ja netti-ilmoituksin, joissa ei kuitenkaan lain vuoksi suoraan voida sanoa mistä on kyse, vaan seuran kaupallisuus ilmaistaan erilaisin kiertoilmauksin. Venäläisillä ja virolaisilla paritusverkoilla on omia puhelinpäivystäjiä, jotka toimivat myyjän ja asiakkaan välillä ohjaten asiakkaan oikeaan paikkaan ja ilmoittaen työntekijälle tulevasta asiakkaasta.

Puhelinpäivystäjä voi olla tarpeellinen kielimuurin vuoksi ja parituksessa se toisaalta säästää myyjän vaivaa, toisaalta parittaja voi tarkkailla myyjää tehokkaammin selvennä. Seksin myyntiä mainostetaan kaduilla ja ravintoloissa lähinnä Helsingissä , joskin sielläkin se on melko vähän käytetty mainontatapa. Yleisimmin seksityö tapahtuu Suomessa asiakkaan tai seksinmyyjän kotona tai jommankumman vuokraamassa hotellihuoneessa.

Parittajan välityksellä tapahtuva seksin myynti tapahtuu monesti parittajan hankkimassa vuokra-asunnossa. Hierontapaikkojen seksipalveluita, tyypillisesti asiakkaan käsillä tyydyttämistä, edeltää yleensä hieronta tai muu hoito, eikä seksiä virallisesti ole myytävänä.

0 thoughts on “Seksin myynti seksi on ilmaista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *